Open Tuinen

In 2022 is de tuin geopend voor iedereen op 18 en 19 juni en op 23 en 24 juli.

We gaan er vanuit dat Corona geen roet in het eten gooit. 

Op 15 en 16 juli is onze tuin open voor belangstellenden. Na de drukte  tijdens het OTW vorige maand, willen we iedereen in de gelegenheid stellen om onze tuin te bezoeken. U bent van harte welkom van 10.00-17.00 uur

In 2016 is het Open Tuinen Weekend van Groei & Bloei gepland op 18 en 19 juni. Voor de afdeling Berkelland / Haaksbergen starten eind januari met de voorbereidingen. de verwachting is dat er 35-40 tuinen zullen deelnemen. Er is dus veel variatie in aanbod. Er zal opnieuw een boekje worden gemaakt waarin alle tuinen gepubliceerd worden. Tijdens het Lenteweekend (30 april en 1 mei) is het boekje beschikbaar. We gaan er van uit dat de weergoden ons in 2016 goed gezind zijn.

Zaterdag 27 september kwam een koninginnepage onze tuin bezoeken. Met mijn mobile telefoon heb ik enkele mooie foto's kunnen maken.

Het tuinseizoen 2012 zit er weer op. De strenge nachtvorst van 27 oktober zorgde ervoor dat alle, niet vorstbestendige, planten naar binnen moesten.

We zijn inmiddels met de (voor)tuin bezig om e.e.a. te veranderen. Er zijn een aantal grote laurierstruiken verwijderd en we hebben er een ronde border aan toegevoegd. Tevens zijn we bezig om een nieuwe afvoerbuis in te graven vanaf het tuinhuisje bijna diagonaal door de tuin. Nu kun je de sporen nog zien, maar volgend voorjaar gelukkig niet meer.

De tuin is de rustperiode ingegaan maar wij nog niet.

Nieuwe reacties

27.06 | 13:53

Hartelijk dank voor uw reactie.
Gr. Yvonne en Herman

...
25.06 | 13:32

Prachtige tuin, schitterend!

...
23.10 | 17:33

Hallo, Herman en Yvonne.
Wat een leuke website. Krijg helemaal zin in tuinieren als we door de foto's bladeren. We zullen genoeg goede ideeën kunnen gebruiken.

...
15.06 | 23:51

Hallo, wat een prachtige tuin! Wij komen graag dit weekend kijken!
Vriendelijke groet,
Liande Reuling (Neede).

...
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE